HV Elektro
service service-and-repairsservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Elektro værksted

Danmarks største udvalg af nye og renoverede startere og generatorer

HV Elektro har specialværksted for elektromotorer og formentlig Danmarks største udvalg af nye og renoverede startere og generatorer. Vi leverer til både private og erhvervsdrivende, og ved hvad der skal til for at holde vognmænd og entreprenører på hjulene.

Vi sætter en ære i at tilbyde de bedste og hurtigste løsninger og er gode til at finde løsninger på usædvanlige udfordringer.

Ring hvis vi kan hjælpe!
Hverdage svarer vi fra kl. 07.00 på tlf. 97 42 65 44.

Dele og tilbehør, der er bestilt inden kl. 17 på hverdage, bestræber vi os på at levere allerede næste hverdag.

Skal det være nyt eller skal vi reparere?

HV Elektro specialiserer sig i at reparere og restaurere defekte maskiner og udstyr hver gang det giver mening.

Nogle gange er det oplagt at købe nyt, men ofte er der faktisk mere fornuft og kvalitet i at reparere og restaurere de ting, der ikke virker – også ud fra et miljømæssigt synspunkt.

Ring til os og hør, hvorfor nye dele ikke altid er den bedste løsning – og hvad vi kan gør for dig.

Vi reparerer, restaurerer og sælger alle former for startere og generatorerelektromotorer og nødgeneratorerel-værktøj og maskiner.

 


HV Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!