HV Elektro
service service-and-repairsservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Startere og generatorer

Startere og generatorer

HV Elektro har et af Danmarks største udvalg af motorstartere og generatorer. Kvalitet går ikke af mode, og hver gang det er muligt, samler og renoverer vi startere og generatorer. Det gør vi, fordi de renoverede dele ofte opnår mindst lige så lang levetid, som nye dele importeret fra bl.a. Østen.


HV Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!