HV Elektro
service service-and-repairsservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

El-værktøj og maskiner

Reparation af El-værktøj og maskiner

Hver gang vi løser en opgave, undersøger vi, om det er mest fornuftigt at reparere eller købe nye dele. Ofte vinder reparationen, fordi den lever længere end nye lavprisdele – og så er den mere miljøvenlig. Men lad det komme an på en prøve! Kontakt os i dag og få et tilbud på reparation eller service på dit el-værktøj.


HV Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!