HV Elektro
service service-and-repairsservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Specialer

HV Elektro reparerer skader i gløderør og dyser

Det er alvorligt, når dieselmotorens stempler og dyser giver op og sætter sig fast eller stopper til. HV Elektro er specialist på området, og vi kan i de fleste tilfælde få motoren til at spinde igen. Vi har både nødvendigt specialværktøj og omfattende viden, og faktisk er det HV Elektro der bliver ringet op, når andre autoværksteder kører fast. Det er vi stolte af!

Aircondition, køl og varme i biler, busser og lastvogne

HV Elektro forhandler og servicerer airconditionanlæg til alle biler, busser og lastvogne.
Vi er godkendt og har udstyr til at servicere anlæg over 2,5 kg.

Service af køleanlæg

Servicegennemgang af aircondition, køle og varmesystemer er ikke en del af det serviceeftersyn, som bilfabrikkerne anbefaler. Alligevel er det vigtigt at få gjort, for airconditionanlæg mister år for år lidt af sit kølemiddel. Bliver kølemidlet ikke erstattet, kan anlægget gå i stykker.

Skal vi give dit airconditionanlæg et eftersyn med vores Bosch testværktøj? Så fylder vi nyt kølemiddel på anlægget og olie på kompressoren. Få et godt tilbud på tlf. 97 42 65 44.

Vi ved, at vognmænd og entreprenører har særlige behov for hurtig og fleksibel hjælp, når køl og varme svigter. Og vi bestræber os altid på at finde en god og fleksibel løsning – også når det haster.

Airconditionanlæg kan ofte repareres

Er airconditionanlægget slidt hjælper vi med at vurdere, om der er dele af anlægget der med fordel kan repareres fremfor udskiftes.

Drømmer du om, at bilen er lun og frostfri når du skal af sted på kolde vintermorgener? HV Elektro forhandler Webasto motorvarmere, som brugervenligt sikrer at ruderne er frostfri, holder børn og voksne varme og udelukker ridser efter sneskrabere.

Om sommeren kan bilvarmere fra Webasto omvendt hjælpe med at sænke temperaturen.

Se Webastos store udvalg af varme og køl til biler, både, autocampere, campingvogne, busser, landbrug, entreprenørmaskiner og lastbiler her. 

HV Elektro klarer eftermonteringen hurtigt og billigt, og husk, at du med et Bosch værkstedskort kan dele værkstedsregningen op.


HV Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!