HV Elektro
service service-and-repairsservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Dæk

featured image

Vi har dine nye dæk!

Det er ingen overdrivelse at sige, at egenskaberne på dine dæk er livsvigtige. For eksempel kan et par slidte sommerdæk øge bremselængden med op til 70%. Valget af dæk er ikke kun vigtigt ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt. Dækkene har også indflydelse på lydniveauet i kabinen og på kørekomforten. Hos os finder du et sortiment af nye dæk fra førende kvalitetsmærker, som opfylder alle krav til sikkerhed, lydniveau og ydelse – sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk.

Vores medarbejdere er uddannet til at kunne vejlede dig om, hvilke dimensioner og dæk der passer bedst til din bil.

Hvordan ved du, hvornår det er tid til nye dæk?

FDM anbefaler dækmønsteret er på minimum 3 mm, lovkravet er minimum 1,6 mm. Men skulle dine dæk ikke blive slidt ned, bør du ikke lade dem blive ældre end 10 år, da dækkets gummiblanding ændrer karakter, og dækket dermed mister nogle af sine oprindelige egenskaber.

Hvis du er usikker på, om dine dæk overholder målene, er du naturligvis velkommen til at få dem kontrolleret på vores værksted


HV Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!