HV Elektro
service service-and-repairsservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Bådværksted

Påhængsmotorer og service til joller og både

HV Elektro er eksperter i at servicere og reparere alt fra mindre joller, der umiddelbart kan transporteres til værkstedet i Holstebro, til større både, der kræver at vi kommer til havnen.

Vi forhandler hele Palby Marines omfattende katalog af reservedele og tilbehør til motor- og sejlbåde. Vi forhandler Mercurys brede udvalg af påhængsmotorer. Vi leverer modeller drevet af el, gas, benzin eller diesel – med få eller firehundrede hestekræfter – og vi hjælper dig gerne med at vælge den motortype, der bedst dækker dine behov.

Vi forhandler altså Mercury, men tilbyder også eftersyn, vedligehold og reparation af alle mærker.

I forretningen på Gartnerivej i Holstebro har vi et udvalg af det mest gængse tilbehør til joller og både, og de dele vi ikke umiddelbart har på lager, leverer vi normalt allerede næste hverdag.

Vi løser ofte opgaver i havnene i blandt andet Lemvig, Handbjerg, Holstebro-Struer og Skive, men kommer efter behov overalt i Danmark.

Har du problemer med bådens elektriske systemer, så ring til os på tlf. 97 42 65 44


HV Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!