HV Elektro
service service-and-repairsservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Synstjek

featured image

Få et synstjek inden din bil skal til syn

Hvis du gerne vil undgå sommerfuglene i maven før bilsynet, kan du få hjælp hos os med en forudgående inspektion/synsjek. I forbindelse med synsjekket kommer vi med forslag til mulige udbedringer, så du slipper for besværet og de ekstra udgifter, som et fornyet syn medfører.

Gik din bil ikke gennem syn først gang?

Den klarer vi. Du skal blot tage synsattesten med til vores værksted, så klarer vi resten.  Et veludført arbejde betyder, at du slipper for anmærkninger. Og at du sparer tid og penge, fordi du slipper for endnu en synsrunde. Bilinspektion. Forudsætningen for at undgå anmærkninger er, at vi har foretaget reparation af bilen her på værkstedet.


HV Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!