HV Elektro
service service-and-repairsservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Rep. af instrumentpaneler og styrebokse

Reparation af instrumentpaneler og styrebokse

Hvis alt andet end måske lige benzinmåleren virker som det skal, så er det både dyrt, belastende for miljøet og unødvendigt at udskifte hele instrumentpanelet. HV Elektro kan i de fleste tilfælde reparere målere og visere, der er gået i stykker. Men vi har også et mindre lager af brugte dele til instrumentstyrebokse og paneler.

Ring, hvis du vil vide, om vi har brugte reservedele til dit instrumentpanel.

Vi svarer på tlf. 97 42 65 44.


HV Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!