HV Elektro
service service-and-repairsservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Fejlsøgning

Fejlsøgning og diagnose af motorproblemer

Hvis motor, udstyr eller elektriske systemer melder fejl, kan det nogle gange være en detektivopgave at inde fejlen. HV Elektro har næse for at finde frem til det, der driller og retter fejlene med respekt for aftaler og økonomi.

Elektroniske bilsystemer

HV Elektro tilbyder professionel fejlsøgning og reparation af køresikkerhedssystemer

(ABS/ASR, ESP®) Bosch er en af verdens førende inden for udvikling og fremstilling af elektroniske bilsystemer. Den tryghed er en direkte fordel for alle kunder på Bosch Car Service-værksteder.


HV Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!