HV Elektro
service service-and-repairsservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Eftermontering

Eftermontering af udstyr

Der er masser af muligheder for at give din bil et ekstra pift og HV Elektro er din garanti for et professionelt resultat!

Motorvarmer om vinteren

Drømmer du for eksempel om, at bilen er lun og frostfri når du skal af sted på kolde vintermorgener? HV Elektro forhandler Webasto motorvarmere, som brugervenligt sikrer at ruderne er frostfri, holder børn og voksne varme og udelukker ridser efter sneskrabere.

Kabinekøler om sommeren

Om sommeren kan bilvarmere fra Webasto omvendt hjælpe med at holde temperaturen nede. Når solen brænder og temperaturen stiger voldsomt i bilen, sørger bilvarmeren for at der bliver blæst køligere luft ind i den parkerede bil. Dermed forebygger ventilationsfunktionen meget høje temperaturer og brændende varme sæder i bilen.

Sagt med andre ord, så tæmmer Webasto temperaturen og tager presset af både motor og pengepung.

HV Elektro forhandler og monterer også Webasto køle- og varmeløsninger til bådecampingvogne og autocampere.

Alkolåse udelukker fejltagelser

Skal sikkerheden i top, kan HV Elektro installere en alkolås i biler, busser og lastvogne. Inden køretøjet kan startes, skal føreren blæse i alkolåsens mundstykke. Er der alkohol over det tilladte i udåndingsluften, kan motoren ikke startes. Trafikselskabet Arriva har installeret alkolåse i busser og bryggeriet Carlsberg har sat låse i alle køretøjer.

Anneberg Transport er et eksempel på en stor vognmandsforretning, der har sikret både trafikanter, chauffører og forretningen med alkolåse fra HV Elektro.

Hurtig eftermontering

Uanset hvad du skal have eftermonteret, så tilbyder vi solid faglig rådgivning, korrekt montering og tilbud om regelmæssig vedligeholdelse. Det gælder alle former for eftermonteret udstyr lige fra anhængertræk, parkeringssensor, musikanlæg til fartskrivere og bilvarmere.

Vi har hvad du skal bruge. Ring til HV Elektro og få et tilbud på eftermonteret udstyr.

Vi svarer på tlf. 97 42 65 44.

Vi eftermonterer blandt meget andet:

  • Musik- og multimedieanlæg

  • Bilvarmere

  • GPS-systemer

  • Anhængertræk og cykelstativer

  • Parkeringssensorer


HV Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!