HV Elektro
service service-and-repairsservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Bremseservice og bremsereparationer

featured image

Vi udfører bremsereparationer og bremseservice

Bilens bremser skal fungere sikkert og pålideligt i alle situationer. Bosch Car Service udfører professionelle bremsereparationer og bremseservice på både mekaniske og hydrauliske bremsesystemer og kan udskifte sliddele som bremseklodser, bremseskiver og bremsekalibre.

Hos HV-Elektro i Holstebro udfører også reparationer af sikkerhedssystemer som ABS, ASR og ASP. Hos os får du bremseservice og bremsereparationer, du kan stole på.


HV Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!