HV Elektro
service service-and-repairsservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Bilservice og bilreparation

featured image

Vedligeholdelse og kontrol af bilen

Moderne biler kræver moderne serviceværksteder. Som en del af Bosch Car Service kan vi tilbyde et omfattende udvalg af serviceydelser inden for bilservice og bilreparationer.

Hos os får du altid kvalitetsservice og reservedele fra Bosch til gode priser, uanset om din bil kører på benzin, diesel eller el. Hvis du er en smart bilejer, ved du naturligvis, at regelmæssig bilservice forlænger bilens levetid og gør livet som bilejer mindre kompliceret. En god tommelfingerregel er at få bilen efterset før vinter og sommer, eller før du kører afsted på ferie. Vi kan også tilbyde særligt tilpasset bilservice i henhold til servicebog eller elektronisk interval.

Mekaniske bilreparationer

Selvom moderne biler er højteknologiske, er der mange mekaniske komponenter, der udsættes for slitage gennem årene. Vi har attraktive pakketilbud til reparation eller udskiftning af for eksempel udstødningssystemer, støddæmpere, servosystemer og hjullejer. Selv mekaniske dele af motoren, såsom kølesystemer, indsugningselementer og kam- og drivrem reparerer eller udskifter vi, hvis det er nødvendigt.

Service og reparation af  benzin-, diesel-, hybrid- og elbiler

HV Elektro er på hjemmebane i både benzin, diesel, hybrid- og elbiler. Vi har både kvalificeret personale og teknologi til at servicere og reparere. Vi tilbyder også en prisstærk kontrol af blandt andet bremser. Det er særligt vigtigt for el-biler, der ofte slider bremserne hurtigere end andre biler. Vi bruger originale eller godkendte reservedele – og reparationer sker altid efter forudgående aftale med kunderne.

Lånebil, vejhjælp og mulighed for at dele værkstedsregningen op

Husk, at vi stiller prisbillige lånebiler til rådighed, og sikrer dig med Bosch Service vejhjælp

Og med et Bosch værkstedskort kan du dele værkstedsregningen op i mindre bidder.

HV Elektro og Bosch er din garanti for, at hjulene bliver ved med at dreje!

Det er nemt at bestille tid – tryk her!
Eller ring til os på tlf. 97 42 65 44.

 


HV Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!