HV Elektro
service service-and-repairsservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Autoværksted

featured image

Hurtige. Fleksible. Specialister i bil- og bådelektronik.

HV Elektro i Holstebro er Nordvestjyllands specialister i bil- og bådelektronik, startere, generatorer, bådmotorer, airconditionanlæg og reparation af instrumentpaneler.

Vi servicerer og reparerer alle bilmodeller, investerer løbende i uddannelse så vi altid råder over dygtigt personale og det mest avancerede tekniske udstyr.

Renovering kan være den bedste løsning

Hver gang vi løser en opgave, undersøger vi, om det er mest fornuftigt at reparere eller købe nye dele. Ofte vinder reparationen, fordi den lever længere end nye lavprisdele – og så er den mere miljøvenlig.

HV Elektronik sætter en ære i at tilbyde de bedste og hurtigste løsninger til blandt andre privatkunder, entreprenører og vognmænd.

Dag-til-dag levering

Dele og tilbehør, der er bestilt inden kl. 17 på hverdage, bestræber vi os på at levere allerede næste hverdag.

Bestil selv tid til service her, eller ring til os på tlf. 9742 6544.

Du er velkommen hos HV Elektro!


HV Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!